Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

ON lisää SiC MOSFETit

ON Semiconductor on ottanut käyttöön kaksi SiC MOSFET -ohjelmaa, jotka on tarkoitettu EVS-, aurinko- ja UPS-sovelluksiin.

Teollisuusluokka NTHL080N120SC1 ja AEC-Q101 -luokan NVHL080N120SC1 täydentävät  SiC-diodit ja SiC-ajurit, laitteiden simulointityökalut, SPICE-mallit ja sovellustiedot.

ON: n 1200 voltin (V), 80 milliohm (mΩ), SiC MOSFET -siirtoputken on pieni vuotovirta, nopea sisäinen diodi, jossa on alhainen käänteisen talteenoton maksu, joka antaa jyrkän tehohäviön vähentämisen ja tukee korkeampaa taajuutta ja suurempaa tehon tiheyttä, ja alhainen Eon ja Eoff / fast Turn ON ja OFF yhdistettynä matalaan eteenpäin jännitteeseen kokonaistehohäviöiden ja siten jäähdytysvaatimusten vähentämiseksi.


Alhainen laitteen kapasitanssi tukee kykyä vaihtaa hyvin korkeilla taajuuksilla, mikä vähentää ongelmallisia EMI-ongelmia; Samaan aikaan suurempi kohouma, lumivyörykyvyys ja kestävyys oikosulkua vastaan ​​lisäävät yleistä kestävyyttä, parantavat luotettavuutta ja pitempää elinajanodotetta.

SAS MOSFET -laitteiden lisäetuna on terminaalirakenne, joka lisää luotettavuutta ja kestävyyttä ja parantaa toiminnan vakautta.

NVHL080N120SC1 on suunniteltu kestämään suuria ylijännitteitä ja tarjoaa suuren lumivyöhykkeen ja kestävyyden oikosulkuja vastaan.

MOSFETin ja muiden tarjottujen SiC-laitteiden AEC-Q101-pätevyys varmistaa, että niitä voidaan hyödyntää täysipainoisesti lisääntyvässä määrin ajoneuvojen sisäisiä sovelluksia, jotka syntyvät lisääntyvän sähköisen sisällön ja sähköistämisen ansiosta.

Suurin käyttölämpötila 175 ° C lisää sopivuutta käytettäväksi autoteollisuudessa sekä muissa kohdesovelluksissa, joissa korkeat tiheys- ja tilarajoitukset nostavat tyypillisiä ympäristön lämpötiloja.