Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Virtalähde nopeuttaa tehtaan kuljetinjärjestelmiä

Virtalähde Powerbox, sijaitsee IP54-kotelossa ja mittaa 250 mm x 160 mm x 55 mm. Se sisältää mikrokontrollerin suojauskäyttäytymisen säätämiseksi ja hyväksyy syöttöjännitteet 323V AC: stä 560 V: n kolmivaiheiseen. Se on suunniteltu täyttämään turvallisuusvaatimukset 60950-1 ja 62368-1 EMC on standardin EN61000-6-3 ja EN61000-6-2 mukainen.

Tarjonta on suunniteltu käytettäväksi tehdasautomaatio- ja automatisoiduissa pakettikeskuksissa kuljettimien, lajittelukytkimien ja muiden sähköisen kaupankäynnin välineiden kanssa.

Se on suunniteltu toimimaan kovissa ympäristöissä ja se on muunnettavissa mekaanisesti eri muototekijöihin tai suora integrointi DC-moottoreihin. Se sisältää mikrokontrollerin, huipputehon, nykyiset rajoitukset ja suojaustilat. Myös pehmeä käynnistys, ylivirta, ylijännite ja lämpötilan suojaus. Se käyttää aktiivista tehokertoimen korjausta (PFC), jolla on korkea tehokkuus, kompakti LLC-topologia.


250 W: n virtalähde vastaa 24 V: n DC-moottoreita ja voi toimittaa 480 W: n huipputehon yhden sekunnin ajan. Tämä toiminto voi lisätä laitteiden käyttöikää ja säästää energiaa. Suurempaa tehoa tai redundanssia varten se voidaan rinnastaa. Käyttölämpötila-alue on -25 ° C - + 70 ° C.

Muita lähtöjännitteitä on saatavana myös tehon 36V, 48 V DC -moottoreihin sekä räätälöityihin jännitteisiin.

Virtalähteen tilasta, DC-OK-signaalista ja kaukosäätimestä on olemassa LED-ilmaisin integrointiin kuljettimen käyttöjärjestelmän sisällä.