Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Mems-paineanturi vaimentaa saippuaa ja shampoa kulutustarvikkeille

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensor

Olla nimeltään LPS33W, IPx8-luokiteltu laite on suojattu sisäisellä viskoosilla geeliä, ja sen väitetään kestävän: ”suolavettä, klooria, bromia, pesuaineita, kuten käsisaippuaa ja shampoa, e-nesteitä ja kevyitä teollisuuskemikaaleja, kuten n-pentaania,” sanoi ST.

Pakkaus on sylinterimäinen (3,3 mm halkaisija x 2,9 mm) ja muotoiltu helpottamaan O-renkaiden käyttöä, kun tarvitaan tiivistettyä koteloa, ja kansi on korroosionkestävä.

Yrityksen mukaan geeli on patentoitu kaava, ja sen ominaisuudet yhdessä sisäänrakennetun signaalinhallintaverkon kanssa saavuttavat 0,008 hPa: n RMS-paineen kohinan.


”Herkkyys juottamisjännitteen uudelleenvirtaukselle kokoonpanon aikana on myös erittäin pieni, ajelehtiminen alle ± 2 hPa ja palauttaa normaalin tarkkuuden 72 tunnissa”, ST sanoi. ”Lämpötilakompensointi pitää tarkkuuden ± 3 hPa: n sisällä käyttöalueella 0 ° C - 65 ° C.”

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensorGeelikoostumus on vähän mysteeri, jossa on vain mekaanisia ominaisuuksia tiedot (Taulukko 9)

Tehtaan trimmausarvot tallennetaan haihtumattomaan rakenteeseen, ja ne ladataan rekistereihin normaalikäytön yhteydessä. Lisäkalibrointia ei tarvita.

Kulutus on 15 µA suurella teholla, 3µA pienitehoisessa tilassa ja 1µA suljettaessa.

128-bittinen FIFO tallentaa jopa 40 aikaväliä, joissa on 32 bittiä paine- ja lämpötiladataa, mikä pienentää isäntäkoneiden MCU-vuorovaikutusten taajuutta.

Tarjonta on 1,7 - 3,6 V ja I2C- ja SPI-digitaaliset rajapinnat ovat sisäänrakennettuja, kuten myös alipäästösuodatin.

Massatuotanto on alkanut.