Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

Laskuilmoitus

Hyvä kaikki käyttäjät, saat virallisen kauppalaskun Infinite-Electronic.hk: n ostamisen jälkeen, lue alla oleva ohje huolellisesti.

1, Laskun laskeminen

Lasku annetaan Infinite-Electronic.hk: sta. Laskun määrä riippuu maksamasi todellisen summan määrästä.
Infinite-Electronic.hk: ssa on kaksi erilaista laskua, alv-lasku (nondeductible) ja alv-erityinen lasku (vähennyskelpoinen).
Toiminnan tehokkuuden parantamiseksi ja palauttamisvaikutusten välttämiseksi lasku lasketaan 5 työpäivän kuluessa siitä, kun käyttäjät saavat tavaroita.
Täytä oikea osoite, yhteyshenkilö, puhelinnumero, jotta laskut voidaan toimittaa tarkasti. Jos et täytä näitä tietoja, Infinite-Electronic.hk lähettää laskun samaan osoitteeseen kuin lähetetyt tavarat, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ajoissa.

2, alv-lasku

Infinite-Electronic.hk laskee tavallisesti alv-laskun käyttäjille, jotka eivät ole yleisiä veronmaksajia.
Kirjoita yrityksen nimi ja verotiedot laskussa.

3, ALV-erityinen lasku

Jos haluat antaa arvonlisäverolaskun, ota yhteyttä kirjanpitoon, muuten Infinite-Electronic.hk: n järjestelmä laskee arvonlisäverolaskun.
Täytä ja tarkista huolellisesti kaikki laskutiedot, Infinite-Electronic.hk ei ota vastuuta, jos se on virhe.
ALV-erityinen lasku lähetetään nimenomaisesti lähettämisen vahvistamisen jälkeen.
Täytä yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, veronumero, pankin nimi ja tili, Laskujen lähetysosoite, jotta käyttäjät voivat käyttää alv-erityistä laskua normaalisti, mutta kaikkien täytettyjen tietojen on oltava samat kuin veronmaksulla.
Yrityksen nimi on oltava teollisen ja kaupallisen rekisteröinnin nimi.
Yrityksen osoitteen ja laskun puhelinnumeron on oltava sama kuin yrityksesi tiedot.
Veron rekisteröintinumero on numero & lt; & lt; Tax rekisteröintitodistuksessa & gt ;, 15 numeroa yleensä, tarkista huolellisesti ja syötä.
Pankin nimi ja tilinumero on kirjoitettava molemmille.

4, Ilmoitukset

Jos käyttäjät kirjoittavat vääriä tietoja arvonlisäverolaskulle, Infinite-Electronic.hk laskee arvonlisäveron laskun automaattisesti ja ilman palautusta.
Infinite-Electronic.hk ei hyväksy arvonlisäveron erityistä laskua koskevaa pyyntöä, jos olemme jo antaneet laskun käyttäjien tietojen mukaan.

5, Ystävällinen muistutus

Jos sinulla on epäilyksiä laskusta, ota yhteyttä Infinite-Electronic.hk: n talousosastoon.
Jos et saa laskua 30 päivän kuluessa tavaroiden saamisesta, ota yhteyttä Infinite-Electronic.hk-asiakaspalveluun. Emme anna laskua toisen kerran, jos et voi ottaa yhteyttä meihin 90 päivän kuluessa (tilauksen päivämäärästä lähtien)
Tuotteen nimi laskussa kirjoitetaan Elektroniset komponentit, Osanumero on kirjoitettava todellisessa järjestyksessä, ei mitään muuta erityistä pyyntöä.

6, Laskun palautus

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tiedät, että laskutiedot ovat virheellisiä, Infinite-Electronic.hk korvaa ja lähettää oikeat.
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat muuttaa laskutietoja, lähetämme tarkistetun laskun ilmoitettuun osoitteeseemme sen jälkeen, kun rahoitusosasto on vahvistanut.
Ilman asiakaspalvelun hyväksyntää rahoitusosastomme ei hyväksy uudelleenlähetetyn laskun hakemusta puhelimitse, faksilla, sähköpostilla.