Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

Käyttöehdot

Tämä sopimus sisältää www-sivuston ehdot. Infinite-Electronic.hk, jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue tämä käyttö- ja tietosuojailmoitus huolellisesti, ennen kuin rekisteröidyt Infinite-Electronic.hk .on, kun olet rekisteröinyt onnistuneesti, lukemasi, hyväksynyt ja hyväksynyt kaikki käyttöehdot ja tietosuojailmoitukset. julkaisemme päivitetyn version Infinite-Electronic.hk: ssa, jos muutamme tätä lausuntoa. kaikki sopimuksen sisältö tulee voimaan julkaisupäivänä. jos et hyväksy tätä tarkistusta, sinun on lopetettava suhde Infinite-Electronic.hk: een.

1, USER REGISTRATION:

1), Käyttäjän pätevyys:
Kaikkien Infinite-Electronic.hk-käyttäjien on oltava yritys tai henkilö, joka voi allekirjoittaa laillisen sitovan sopimuksen. Älä käytä palveluamme, jos et ollut pätevä. Et voi siirtää tai myydä Infinite-Electronic.hk-tiliäsi. Infinite-Electronic.hk pidättää oikeuden keskeyttää tai lopettaa tilisi toiveidensa mukaisesti.
2), materiaalin kirjoittaminen:
Kaikkien käyttäjien on toimitettava COMPONENTS-CENTER.COMille todellisia, voimassa olevia henkilökohtaisia ​​tietoja varmistaakseen normaalin liiketoiminnan. Jos sinulla on muutoksia, ilmoita asiasta ja päivitä se välittömästi Infinite-Electronic.hk: lle.
Kaikki Infinite-Electronic.hk-käyttäjät hyväksyvät sähköpostit ja viestit Infinite-Electronic.hk- tai Infinite-Electronic.hk-kumppaneilta.

2, PRIVACY:

Infinite-Electronic.hk: lla on tietosuojalausunto, jota sovelletaan kaikkiin käyttäjiin, mukaan lukien käyttäjän sopimus. Sinun tulisi lukea ja hyväksyä tietosuojalausunto, jotta voit käyttää Infinite-Electronic.hk: ta, kun rekisteröidyt, ja sinun on noudatettava sääntöä koskevia rajoituksia (ja Infinite-Electronic.hk: n päivitettyä tietosuojalausuntoa) Infinite-Electronic.hk-käyttäjien aikana.

3, KAUPPA:

Kaikkien ostajien on noudatettava seuraavia ehtoja:

4, LAATU JA MYYNTIPALVELU:

1), Katso myynnin jälkeistä palvelua.
2), Tuotteiden laatu.
Infinite-Electronic.hk-tuotteet ovat tiukasti hallituksen ja ammatillisten standardien mukaisia. Jos ilman aikaisempia standardeja, suoritamme valmistajan standardin mukaisesti, jos ilman kaikkia edellä mainittuja standardeja asiakkaat voivat keskustella ja päättää Infinite-Electronic.hk: n välillä. Kaikki laatuongelmat tai tuotteiden standardit, käyttäjät voivat pyytää palauttamista tai vaihtamista.

5, WEBSITE SECURITY:

Hyväksyt, että et voi kirjoittaa verkkosivustoon minkäänlaisen robotin, Spider- tai Refresh-ohjelmiston avulla mihin tahansa tarkoitukseen ilman Infinite-Electronic.hk: n lupaa kirjoitusmuodossa.
Lisäksi hyväksyt, että et:

6, HENKILÖKOHTAISEN OIKEUDEN LAUSUMA:

Tekijänoikeus, patentti, tavaramerkki, kaupallinen salaisuus ja kaikki Infinite-Electronic.hk: n tarjoamat oikeudet kuuluvat Infinite-Electronic.hk: een. ilman lupaa Infinite-Electronic.hk, kuka tahansa tai jäsen voi ¡¯ t ladata, kopioida, lähettää, tarkistaa ja muokata. Muussa tapauksessa hänellä on kaikki oikeudellinen vastuu. Infinite-Electronic.hk: lla on oikeus muistaa Infinite-Electronic.hk: n datapalvelin, kun käyttäjä käyttää palvelua.

7, ILMOITUS:

Infinite-Electronic.hk on vastuussa teknisestä tuesta ja varmista, että sivusto on toimintakunnossa. Yritä välttää palvelun keskeytystä tai keskeyttää aikaraja lyhyessä ajassa, varmista, että käyttäjä voi käsitellä Internetiä sujuvasti. Mutta ylivoimaisen esteen tai muiden syiden vuoksi ei voi hallita, tehdä sivustosta kaatumasta tai kykenemättömäksi, tulos tietylle levylle, viestille tai kadonneille tiedoille, Infinite-Electronic.hk on vastuuttomuus: ja jokainen käyttäjä tarjoaa virheellisiä tai epätäydellisiä ja vääriä tietoja Infinite-Electronic.hk ei pysty käyttämään Infinite-Electronic.hk-palvelua tai kärsivät muista menetyksistä, Infinite-Electronic.hk on vastuuttomuus.

8, MUUT

Tätä sopimusta säännellään kaikilta osin Hongkongin lainsäädännössä. Tämä sivusto kaikki käyttäjät ovat peruuttamattomasti Infinite-Electronic.hk-haltija sijaitsee tuomioistuimen ja ylimmän tuomioistuimen toimivaltaan. Tämän sopimuksen määräykset ovat erotettavissa toisistaan, jos tämän sopimuksen määräys katsotaan pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, määräys voidaan poistaa ja jäljellä olevat säännökset on täytettävä.