Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Käyttöehdot

Tämä sopimus sisältää www-sivuston ehdot. Infinity-Semiconductor.com, jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue tämä käyttö- ja tietosuojailmoitus huolellisesti, ennen kuin rekisteröidyt Infinity-Semiconductor.com .on, kun olet rekisteröinyt onnistuneesti, lukemasi, hyväksynyt ja hyväksynyt kaikki käyttöehdot ja tietosuojailmoitukset. julkaisemme päivitetyn version Infinity-Semiconductor.com: ssa, jos muutamme tätä lausuntoa. kaikki sopimuksen sisältö tulee voimaan julkaisupäivänä. jos et hyväksy tätä tarkistusta, sinun on lopetettava suhde Infinity-Semiconductor.com: een.

1, USER REGISTRATION:

1), Käyttäjän pätevyys:
Kaikkien Infinity-Semiconductor.com-käyttäjien on oltava yritys tai henkilö, joka voi allekirjoittaa laillisen sitovan sopimuksen. Älä käytä palveluamme, jos et ollut pätevä. Et voi siirtää tai myydä Infinity-Semiconductor.com-tiliäsi. Infinity-Semiconductor.com pidättää oikeuden keskeyttää tai lopettaa tilisi toiveidensa mukaisesti.
2), materiaalin kirjoittaminen:
Kaikkien käyttäjien on toimitettava Infinity-Semiconductor.comille todellisia, voimassa olevia henkilökohtaisia ​​tietoja varmistaakseen normaalin liiketoiminnan. Jos sinulla on muutoksia, ilmoita asiasta ja päivitä se välittömästi Infinity-Semiconductor.com: lle.
Kaikki Infinity-Semiconductor.com-käyttäjät hyväksyvät sähköpostit ja viestit Infinity-Semiconductor.com- tai Infinity-Semiconductor.com-kumppaneilta.

2, PRIVACY:

Infinity-Semiconductor.com: lla on tietosuojalausunto, jota sovelletaan kaikkiin käyttäjiin, mukaan lukien käyttäjän sopimus. Sinun tulisi lukea ja hyväksyä tietosuojalausunto, jotta voit käyttää Infinity-Semiconductor.com: ta, kun rekisteröidyt, ja sinun on noudatettava sääntöä koskevia rajoituksia (ja Infinity-Semiconductor.com: n päivitettyä tietosuojalausuntoa) Infinity-Semiconductor.com-käyttäjien aikana.

3, KAUPPA:

Kaikkien ostajien on noudatettava seuraavia ehtoja:

4, LAATU JA MYYNTIPALVELU:

1), Katso myynnin jälkeistä palvelua.
2), Tuotteiden laatu.
Infinity-Semiconductor.com-tuotteet ovat tiukasti hallituksen ja ammatillisten standardien mukaisia. Jos ilman aikaisempia standardeja, suoritamme valmistajan standardin mukaisesti, jos ilman kaikkia edellä mainittuja standardeja asiakkaat voivat keskustella ja päättää Infinity-Semiconductor.com: n välillä. Kaikki laatuongelmat tai tuotteiden standardit, käyttäjät voivat pyytää palauttamista tai vaihtamista.

5, WEBSITE SECURITY:

Hyväksyt, että et voi kirjoittaa verkkosivustoon minkäänlaisen robotin, Spider- tai Refresh-ohjelmiston avulla mihin tahansa tarkoitukseen ilman Infinity-Semiconductor.com: n lupaa kirjoitusmuodossa.
Lisäksi hyväksyt, että et:

6, HENKILÖKOHTAISEN OIKEUDEN LAUSUMA:

Tekijänoikeus, patentti, tavaramerkki, kaupallinen salaisuus ja kaikki Infinity-Semiconductor.com: n tarjoamat oikeudet kuuluvat Infinity-Semiconductor.com: een. ilman lupaa Infinity-Semiconductor.com, kuka tahansa tai jäsen voi ¡¯ t ladata, kopioida, lähettää, tarkistaa ja muokata. Muussa tapauksessa hänellä on kaikki oikeudellinen vastuu. Infinity-Semiconductor.com: lla on oikeus muistaa Infinity-Semiconductor.com: n datapalvelin, kun käyttäjä käyttää palvelua.

7, ILMOITUS:

Infinity-Semiconductor.com on vastuussa teknisestä tuesta ja varmista, että sivusto on toimintakunnossa. Yritä välttää palvelun keskeytystä tai keskeyttää aikaraja lyhyessä ajassa, varmista, että käyttäjä voi käsitellä Internetiä sujuvasti. Mutta ylivoimaisen esteen tai muiden syiden vuoksi ei voi hallita, tehdä sivustosta kaatumasta tai kykenemättömäksi, tulos tietylle levylle, viestille tai kadonneille tiedoille, Infinity-Semiconductor.com on vastuuttomuus: ja jokainen käyttäjä tarjoaa virheellisiä tai epätäydellisiä ja vääriä tietoja Infinity-Semiconductor.com ei pysty käyttämään Infinity-Semiconductor.com-palvelua tai kärsivät muista menetyksistä, Infinity-Semiconductor.com on vastuuttomuus.

8, MUUT

Tätä sopimusta säännellään kaikilta osin Hongkongin lainsäädännössä. Tämä sivusto kaikki käyttäjät ovat peruuttamattomasti Infinity-Semiconductor.com-haltija sijaitsee tuomioistuimen ja ylimmän tuomioistuimen toimivaltaan. Tämän sopimuksen määräykset ovat erotettavissa toisistaan, jos tämän sopimuksen määräys katsotaan pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, määräys voidaan poistaa ja jäljellä olevat säännökset on täytettävä.