Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

APEC: SiC-teho ja parannetut pilvipohjaiset sähkötyökalut

Hakutoimintoja on parannettu, ja karuselli-tyylinen valikko mahdollistaa yhteensopivien laitteiden ja levyjen valinnan, sanoi yritys: ”Insinöörit pystyvät kaventamaan elinkelpoisia komponentti- ja järjestelmäratkaisuja ja luottamaan järjestelmän suorituskykyyn ennen sitoutumista hankkimalla laitteistoja ja täydentämään niiden suunnittelua. ”

APEC: n esittelyihin kuuluu piikarbidi (SiC) 11kW 100kHz kolmivaiheinen täydellinen silta PFC (tehokertoimen korjain), joka on rakennettu On: n NVHL080N120SC1 SiC mosfetin (1 200V,> 30A, ~ 80mΩ, TO247) ja NCP51705-porttiohjaimen ympärille. latauspumppu luo negatiivisen harhaa, johon sisältyy SiC-mosfet-sammutus.

OnSemi-eFuseSemi eFuse -palvelussa

Näyttöön tulee myös eFuse, älykkäitä passiivisia antureita teollisuusautomaatiota varten, suuritiheyksinen USB-PD (tehonsyöttö) -ratkaisu, aktiivinen puristusvirtapiiri ja moottorinohjaimen tehomoduulit.

Stratan edistämiseksi esitellään kunnianhimoisesti paperi, jonka nimi on ”Painetun suunnittelijan toivomusluettelon tyydyttäminen kaikilla oikeilla työkaluilla vain yhdessä työkalupakissa”.19. maaliskuuta 13.30 Room 303AB).

Toinen esitys on: ”Suorituskyky, luotettavuus ja tuottoasiat nykyaikaisissa SiC-diodi- ja mosfet-tekniikoissa nousun aikana” (keskiviikko 20. maaliskuuta klo 14, tarkista sijainti)