Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Dengrove lisää tilaa säästäviä DC / DC-muuntimia Recomilta

Ne on suunniteltu sovelluksiin, jotka vaativat suurta tehotiheyttä ja tehokkuutta ja joiden tehoarvot ovat 3,3W - 30W.

Ne ovat alan standardin mukaisen DOSA-jalanjäljen (12,19 x 12,19 mm) mukaisia ​​ja ne ovat saatavana nimellislähtövirralla 1.0A, 2.0A, 3.0A tai 6.0A. Ohjaus-IC: n ja monikerroksisen levyn suunnittelun avulla väitetään johtavan luokan johtavaan tehotiheyteen jopa 800 W / in3 sekä sallia käyttö tilaa rajoittavissa sovelluksissa.

Suurin hyötysuhde on 97-99%, kun sitä käytetään täydellä kuormituksella ympäristön lämpötiloissa jopa 107 ° C: een ilman pakotettua ilmanjäähdytystä. Muuntimet on pakattu metallikoteloon, jossa on integroitu maataso tehokkaan kuuden puolen suojauksen takaamiseksi mahdollisimman vähän melupäästöjä varten. Ne ovat myös standardin EN 55032 mukaisia.

Muita ominaisuuksia ovat joustavat säätö- ja leikkausvaihtoehdot, nastat teho-hyväksi, päällekytkentäohjaus ja sekvensointi ohjelmoitavalla ulostulon nousuajalla yksinkertaistamaan samanaikaisesti tai ennalta määritellyssä järjestyksessä virtakytkimiä. Nimellinen lähtöjännite 3,3 V tai 5,0 V voidaan leikata ylös tai alas yhdellä ulkoisella vastuksella. On myös ohjelmoitava soft-start-ohjaus.

Jälleenmyyjä varastoi myös Recom-arviointilautoja RPM-sarjan testaukseen, kehittämiseen ja prototyyppien valmistukseen.

DC-DC-muuntimet ovat nyt saatavana pinta-asennusmoduuleina, joissa on maa-ruudukon (LGA) kontakti.