Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Ensimmäinen sotilaallisen pätevän Arm-prosessori hi-rel-sovelluksiin

Teledyne-e2v - First military-qualified Arm processor for hi-rel applications

LS1046A on osa NXP: n 64-bittistä Arm Layerscape -porttia, jossa on 1,8 GHz: n Quad-core Arm Cortex-A72.

Se sisältää pakettien käsittelyn kiihdytyksen ja nopeat oheislaitteet ”, ja se tunnetaan sen korkean suorituskyvyn arkkitehtuurista ja markkinoiden johtavasta laskentatiheydestä”, Teledynein mukaan. Sen> 45 000 laskennan CoreMarks on yhdistetty kaksois 10Gbit Ethernet, PCIe Gen3 ja SATA Gen3.

Laite on saatavana myös Teledyneissä ”Qormino” -tietokonemoduuli, joka sisältää 4Gbyte DDR4 -muistin.


Teledyne e2v: n Grenoble-laitos on erikoistunut vaativien ympäristöjen osien seulontaan ja tekee LS1046A: n saatavaksi sekä RoHS- että Pb-pakkauksissa.

Lisäksi osana Teledyne e2v: n Semiconductor-elinkaaren hallintaohjelmaa (SLiM) tämän laitteen käyttöikää voidaan tukea 15 vuotta tai enemmän, jotta vältetään vanhentumisongelmat.

Teledyne e2v: llä on läheiset siteet NXP: hen - sen ilmailu- ja puolustusalan pätevöityminen sisältää PowerPC-pohjaiset prosessorit NXP: n QorIQ P- ja T-Series-laitteista sekä PowerQUICC-laitteet.

Sotilaallinen koulutettujen

”Näemme ilmailu- ja puolustusteollisuudessa uuden suuntauksen kohti 64-bittistä Arm-pohjaista tuotetta Teledyne e2v: n sotilaalliseen pätevään laitteeseen Layerscape -sarjan kaupallisista prosessoreista”, sanoi NXP: n markkinointipäällikkö Altaf Hussain. ”Uskomme, että e2v: n asiakkaat eivät ainoastaan ​​hyödynnä laitteen laskentatehoa vaan myös Armia tukevaa ekosysteemiä, mikä luo uusia mahdollisuuksia järjestelmän suunnittelussa.”

Power Architecture-sirut ovat hyvin tunnettuja korkean tason sovelluksissa. ”Asiakkaat voivat siirtyä Arm-pohjaisiin ratkaisuihin tai aloittaa uudet kehitystyöt todistetulla NXP: n Power Architecture -ratkaisulla”, sanoi Teledyne.