Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Power Stamp Alliance leikkaa isäntä CPU: n tarvetta valvoa PSU-laitteita ja lisää referenssimallin

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

Alliance (Artesyn Embedded Technologies, Bel Power Solutions, Flex ja STMicroelectronics) on luonut yhteiset eritelmät useille 48Vdc-dc -muunninmoduuleille, jotka on nimetty "virtaleimiksi" (eritelmät täällä) ja suunnattu ensisijaisesti tietotekniikkalaitteisiin ja suuriin tietojenkäsittelylaitoksiin, joissa on 48 V: n tasoinen virransyöttö, esimerkiksi paikalliset FPGA- ja asics-virtalähteet.

Power-Stamp-Alliance-controllerUusi moduuli,ohjaimen leima”Käytetään aikaisemmin määriteltyjen” satelliittivoiman leimojen ”kanssa. Se on tarkoitettu tarjoamaan kaikki käyttöliittymän, ohjaus- ja syöttöjännitteen vaatimukset jopa kuudelle satelliitille, "mikä mahdollistaa tehon muuntamisen suorittamisen ilman isäntäsovellusta koskevia vaatimuksia", sanoi organisaatio. ”Se on ihanteellinen palvelimille, tallennus- ja tietojenkäsittelyjärjestelmille, joissa prosessorin lähellä oleva tila on rajallinen. Isäntäjärjestelmän tarvitsisi vain antaa 48V lähdekisko ohjaimelle ja satelliittileimoille, mikä poistaa tarpeen primääri- ja sekundäärisen jännitteen suhteen. "

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardSamalla Alliance ilmoitti Intelin seuraavan sukupolven 10 nm: n CPU-mikroarkkitehtuurin - koodinimeltävän Ice-järven - jalostajille tarkoitetun referenssilautakunnan.


Muita referenssilevyjä on saatavana Intelin VR13 (Skylake) -prosessorille sekä asics- ja FPGA-laitteille.

On myös graafinen käyttöliittymä (GUI), jonka kehittäjät voivat käyttää minkä tahansa jäsenyrityksen tuotteiden kanssa, sekä uusi referenssilevy korkean virran ASIC- ja / tai FPGA-piirisarjoja varten.

Power Stamp Alliancen jäsenet sopivat tavanomaisesta tuotteen jalanjäljestä ja toiminnoista, jotka kilpailevat itsenäisesti topologian, piirien ja suorituskyvyn erilaistumisen kautta.