Valitse maa tai alue.

Close
Kirjaudu sisään Rekisteröidy Sähköposti:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Sponsoroitu sisältö: SIGLENT SVA1015X Spectrum Analyzer

SIGLENT SVA1015X-spektrianalysaattori on erittäin tehokas ja joustava työkalu erilaisiin mittauksiin taajuusalueella 9 kHz - 1,5 GHz. Suuret perustiedot ovat kaikkien mukana olevien ja käytettävissä olevien toimintojen ja ominaisuuksien perusta. Hyvin pieni DANL (näytetty keskimääräinen melutaso) -156 dBm ja laaja valikoima RBW-suodattimia (1Hz - 1MHz) mahdollistavat käyttäjän nähdä hyvin pieniä ja kapeita signaaleja. Seurantageneraattori on vakiovarusteena, ja sen avulla käyttäjä voi suorittaa skalaari-insertiohäviön mittauksia kaapeleilla, suodattimilla ja muilla komponenteilla. Toistaiseksi kaikki, mitä voidaan odottaa hyvältä perusspektrianalysaattorilta, on käytössä. Mutta SVA1015X: llä on paljon enemmän mahdollisuuksia.

Ensinnäkin hyvin yleinen vaatimus on kyky suorittaa EMI-virheenkorjaus tai -vaatimukset. Nykypäivän suurten nopeuksien tietomallien, IoT-laitteiden ja kytketyn tilan virtalähteet omistavat luonnollisesti monia lähteitä EMI-ongelmiin. Näin ollen EMI-vaatimustenmukaisuuden mittaukset ja virheenkorjaus kaikissa suunnitteluvaiheissa ovat välttämättömiä. Siglent tarjoaa valinnaisen ratkaisun SVA1015X: lle, joka voidaan ostaa ja asentaa milloin tahansa. Tämä vaihtoehto laajentaa RBW-suodattimien sarjaa erityisillä EMI-suodattimilla ja myös kvasi-huippu-ilmaisimella. Lisäämällä lähikenttämittareiden joukko (SRF5030 (T)) suoritetaan syöttötason virheenkorjausjoukko. Yhdessä LISN: n kanssa se on loistava asetus suoritettujen EMI-vaatimustenmukaisuuden mittauksiin.

Paljon erikoistuneempi ominaisuus on Vector Network Analysis. Tämä vaihtoehto voidaan lisätä myös myöhemmin ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden suorittaa S11- ja S21-mittauksia. Mittaukset voidaan näyttää eri muodoissa, kuten X-Y (dB / vaihe-taajuus), polaariset tai Smith-kartat. Tyypillisiä tehtäviä, kuten suodattimien ryhmäviiveen mittaukset tai vahvistimen tulo- / lähtövaihe tai antennin sovitus voidaan ratkaista helposti. Rehellisesti sanottuna tulosten oikeellisuutta ei pitäisi verrata täydelliseen, itsenäiseen VNA: han, mutta tämän vaihtoehdon suorituskyky on kuitenkin erittäin vankka.

Jos 1.5GHz ei pysty käyttämään sovellusta ja tarvitset korkeampia taajuuksia, tutustu Siglentin SSA3000X-sarjaan. Se tarjoaa samanlaista suorituskykyä ja vaihtoehtoja. Mutta se ei sisällä VNA-vaihtoehtoa. Jos tarvitset ratkaisun VNA-mittauksiin, jotka ovat yli 1,5 GHz, varo www.siglenteu.com on jotain matkalla.

Kaikille, jotka ihmettelevät, kuka on Siglent ja mitä he tekevät? Siglent Technologies aloitti digitaalisten oskilloskooppien kehittämisen vuonna 2002. 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön jälkeen tuotevalikoimaan kuuluvat digitaaliset oskilloskoopit, joiden kaistanleveys ulottuu 50 MHz: stä ja nyt jopa 1 GHz: iin, kädessä pidettävät oskilloskoopit, joissa on tai ei ole erillisiä tulokanavia, toiminto / mielivaltainen aaltomuoto generaattorit myös laajalla kaistanleveydellä (10MHz - 500MHz), tasavirtajännitteet laboratorioon, digitaaliset monimittarit, joissa on 4,5 - 6,5 numeroa, spektrianalysaattorit ja RF - signaaligeneraattorit, joiden kaistanleveys on enintään 3,2 GHz ja muut yleiset testauslaitteet . Siglent laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa. Vuoden 2019 suunnitelmana on vapauttaa yli kolme uutta tuotetta ja laajentaa nykyistä salkua toisaalta korkeampien suorituskyvyn välineiden kanssa ja toisaalta täysin uuden tuoteryhmän kanssa.

Siglent on kasvanut ajan myötä maailmanlaajuiseksi johtavaksi elektroniikkatestaus- ja mittauslaitteiksi. Sen tuotteet yhdistyvät innovatiivisilla ominaisuuksilla ja toiminnallisuudella vahvalla sitoutumisella laatuun ja suorituskykyyn.

Siglentillä on tällä hetkellä kolme päätoimipistettä ympäri maailmaa. Ensinnäkin pääkonttori Shenzhenissä, Kiinassa. Kaikki kehitys ja tuotokset tehdään siellä. Työssä on yli 300 henkilöä. Yli 100 insinööriä työskentelevät useissa osastoissa, kuten laitteisto, ohjelmistot, teollinen muotoilu, testi ja kehittyneiden laitteiden ympäristölaboratorio, sekä korkeasti koulutettu johtoryhmä ja muut tekniset ammattilaiset

Amerikan ja Euroopan tytäryhtiöt perustettiin vuonna 2014. Amerikkalainen toimisto sijaitsee Solonissa, Clevelandissa / OH: ssa ja toimiston avaamisen jälkeen on kasvanut jatkuvasti 6 henkeä. He työskentelevät paikallisen myynnin, palvelun ja tuen parissa. Eurooppalainen toimisto sijaitsee Hampurissa / Saksassa ja sitä hallinnoitiin etäyhteydellä Kiinasta. Lokakuun 2018 jälkeen Siglent aloitti paikallisen henkilöstön palkkaamisen. Tällä välin huolto- ja tukipalveluista, myynnistä ja markkinoinnista huolehtivat kolme työntekijää. Tärkein tavoite on tarjota korkealaatuista palvelua asiakkaille ja myyntikumppaneille sekä parantaa ja optimoida suorituskykyä jatkuvasti. Kaikki korjaukset ja myöhemmin myös tehtaan kalibrointi tehdään paikallisesti Euroopan keskellä.

Koko Euroopan myynti tapahtuu valtuutetuilla jälleenmyyjillä. Asiakkaan etuna on, että seuraava Siglent-myyntikumppani ei tyypillisesti ole kaukana, ja kaikki ennakkomyynnit ja myynnin jälkeiset toiminnot voidaan tehdä paikallisella kielellä. Voit löytää Siglent-jälleenmyyjänsi sivuiltamme www.siglenteu.com -> Miten ostaa.

Yhteystiedot

SIGLENT TECHNOLOGIES GERMANY GmbH
Liebigstr. 2-20
22113 Hampuri / Saksa
Puh: +49 (0) -819-95946
& # X49; nf & # x6f; -e & # x75; @ s & # x69; & # x67; l & # x65; & # x6e; t. & # X63; om